GB
English
HU
Magyar
GB
English
biofloc.hu
Recirkulációs haltenyésztés
 
Lorem ipsum

Biofloc.hu - Recirkulációs haltenyésztés

RAS rendszerek, akvakultúra, műanyag tartályok, csónakok, etetőhajók gyártása

Kérje ajánlatunkat a "Kapcsolat" gombra kattintva. Látogassa meg, kövesse Facebook ​oldalunkat is, friss képekért, információkért!


Műanyag tartályok, medencék, tárolók gyártása

Cégünk korszerű gépparkkal és képzett szakemberekkel elégíti ki vevőink igényeit.

Etetőhajók, katamaránok, horgászcsónakok gyártása  ​

Műanyagból vagy acélból, komplett kivitelben, egyedi méretekben, igény szerint.

Haltermelési technológia

Recirkulációs haltermelő rendszereinket úgy tervezzük, hogy a lehető legkisebb energia fogyasztás és szennyvíz kibocsátás mellett, optimális termelési mutatókat érjenek el. A teljes rendszerterv nagy hangsúlyt helyez a termelésbiztonságra, és tartalmazza az online követhető monitoring rendszert is, amelynek segítségével munkatársaink a műszaki átadást és betanítást követően is tanácsokkal tudják segíteni a rendszer működtetését. Technológiánkban felhasználjuk azokat az alap megoldásokat is amelyek évek óta sikeresek és könnyen alakíthatók ügyfeleink változatos igényeihez, vagy az adott halfaj speciális termelésbiológiai követelményeihez.

Víztisztító rendszer

Kutató és fejlesztő munkánk eredményeként, víztisztító rendszereink a legfejlettebb és leghatékonyabb megoldások közé tartoznak a nemzetközi piacon. A szűrő moduljaink 2-10000m3 vizet képesek óránként megtisztítatni, és tökéletesen alakíthatóak az ügyfeleink igényeihez és költségvetéséhez.

Folyadékszivárgás megszüntetése

Magasnyomású poliuretán injektálásával.

Tervezés 3D szoftverek segítségével

Minden rendszertervet a legfrissebb CAD szoftver és 3D modellező programok segítségével készítünk. Ezek a megoldások lehetővé teszik, hogy a tervezett projektet a megvalósulási formájában lássa az ügyfél, és segíti a recirkulációs haltermelő rendszer és az építészeti tervek összehangolását.